ЗА НАС

Бултрако Моторс АД

Като оторизиран дилър на Honda, Moto Morini и Subaru (в сила за пловдивския ни клон) за България, Бултрако Моторс оперира в страната чрез добре развита мрежа от търговско-сервизни комплекси, оценени от представителите на Honda Europe като едни от най-добрите на континента. Центърът ни в София на бул. Ботевградско шосе 326 е образец за природосъобразен обект, който използва собствени източници на захранване чрез фотоволтаици, както и най-модерна система от пречиствателни съоръжения за водата с цел оптимална екологичност. През 2018 г. комплексът ни в Пловдив бе подновен и разширен, като към него бе открит още един център - дилърство на още една японска марка - Subaru. От самото си създаване Бултрако Моторс постоянно се стреми да предложи най-доброто на българския потребител, било в продажбите на нови автомобили и мотоциклети, било в сервизната дейност и резервните части.
В портфолиото на компанията влизат и японската марка за мотоциклетни каски от Kabuto. Бултрако Моторс е оторизиран дилър и на британския лидер в света на мотоциклетните аксесоари - Oxford, както и на френския производител на спортни облекла Kenny Racing.
От 2020 г. Бултрако Моторс АД е оторизиран дилър и на автомобилните и мотоциклетни гуми Bridgestone и Firestone.
Дилърството е част от холдинга Астреко.


За Астреко холдинг

„Астреко“ е група компании с основна дейност в автомобилния бранш – внос, поддръжка, отдаване под наем и дистрибуция на моторни превозни средства и аксесоари за тях. В холдинга влизат основаната през 1992 г. Бултрако АД, официален представител на автомобилите и мотоциклетите Honda, както и на японските мотоциклетни шлемове Kabuto за България, Астреко Моторс АД, официален представител на Mahindra, Бултрако Моторс АД, оторизиран дилър на Honda и Mahindra за България, както и оторизиран дилър на Subaru за Пловдив и региона. От 2015 г. Бултрако Моторс започна партн